PRIMA PAGINA
   DOMENII DE PRACTICA
   INDUSTRII
   AVOCATI
   CLIENTI
   PUBLICATII
   CONTACT
----------------------------
Arhiva
Revista Cargo & Bus
Articol WebPR
Zece sfaturi - contracte
Studii de caz >

 

Arhiva publicatii

Studii de caz drept comercial

Ianuarie 2009
Asistenta juridica si consultanta in folosul unui grup de companii straine pentru participarea la o licitatie achizitie publica. Criterii de calificare privind capacitatea tehnico profesionala inserate in documentele licitatiei interpretate prin clarificari de catre autoritatea publica. Biroul nostru si-a exprimat opinia ca aceste criterii incalca principiile fundamentale europene privind achizitiile publice. Consultanta a fost solicitata de catre o companie straina pentru o valoare estimata de contract de peste 100 milioane euro iar solutia a fost validata de autoritatea contractanta.

Consultanta juridica pentru o companie romaneasca de distributie. Contracte cadru preluate dintr-o baza de date de pe internet, cauza de creante nerecuperate. Necesitatea modificarii si a completarii contractelor cu inserarea de clauze care sa reglementeze aspectele importante ale contractelor in interesul clientului nostru.

Martie 2009
Consultanta pentru modificarea si completarea actelor constitutive ale unei asociatii patronale. Propunerile de modificare si completare ale actelor de constituire ale asociatiei facute de catre cabinetul nostru sunt acceptate integral de catre client.

Redactare contracte de antrepriza respectiv subantrepriza FIDIC , avand ca obiect construirea unui obiectiv industrial. Consultanta a fost acordata la solicitarea unui grup de companii straine din domeniul constructiilor.

 

CONTACT INFO

CABINET DE AVOCAT CONSTANTIN PATRAULEA

Avocat Constantin Patraulea

tel: +40 21/312 88 93;
fax: +40 21/312 88 94;
mobil: +40 723/28 21 29.

e-mail: office@costinpatraulea.ro

 

SONDAJ

Sunteti de acord cu initierea unui proiect de lege privind agravarea raspunderii pentru datoriile comerciale contractate cu rea credinta?


Dumneavoastra sunteti:


vezi rezultatele

 

     

 

www.costinpatraulea.ro Web analytics