PRIMA PAGINA
   DOMENII DE PRACTICA
   INDUSTRII
   AVOCATI
   CLIENTI
   PUBLICATII
   CONTACT

CABINET DE AVOCATURA CONSTANTIN PATRAULEAAvocat Costin Patraulea

Constantin Patraulea, Avocat


Contact:
Mobil: + 40 723/28 21 29
Telefon: + 40 21/312 88 94
E- mail: office@costinpatraulea.ro
Website: www.costinpatraulea.ro


Activitate profesionala:
Constantin Patraulea este avocat specializat in domeniul dreptului comercial oferind consultanta si reprezentare in justitie in dreptul transporturilor, constructii, energie, piata de capital.
De asemenea ofera servicii de consultanta si reprezentare in justitie in domeniul recuperarilor de creante neincasate, drept societar, dreptul muncii.
De-a lungul carierei sale Constantin Patraulea a reprezentat clienti intr-un numar impresionant de dosare comerciale finalizate cu succes.

Educatie:
- Licentiat in drept, Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept;
- Cursuri de pregatire in domeniul pietei de capital in cadrul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, lector avocat Kevin O Harra si alti avocati din SUA, cu specializare in domeniul dreptului pietei de capital.

Experienta profesionala relevanta:
- Reprezentare in dosare cu grad ridicat de dificultate si intens mediatizate ale grupului "ELVILA", in intreaga perioada cuprinsa intre anii 1997-2006.
- Reprezentare in litigii comerciale: castiga in 2011 un important litigiu in domeniul concurentei neloiale privind etichetarea - caz fara precedent in Romania, mediatizat, castiga litigii cu o rata de succes de peste 90% in ultimii trei ani in domeniul dreptului comercial.
Participa impreuna cu alti specialisti la redactarea de proiecte de acte normative, ca de exemplu modificari ale legii 31/1990 privind societatile comerciale.
- Realizeaza redactarea, singur sau impreuna cu un colectiv de specialisti, de acte normative ale CNVM, aprobate de Comisie si publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, privind piata de capital (societati de valori mobiliare, piete bursiere, etc) cum sunt: Instructiuni privind informarea periodica si continua a investitorilor, Instructiuni privind tranzactiile directe.
- Reprezinta la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti privind infiintarea primei societati pe actiuni cu aport in natura constand in uzufruct asupra fondului de comert al altei societati comerciale, ceea ce a constituit o premiera in Romania.

Functii detinute:
- 1995-1996: consilier juridic, director al compartimentului juridic al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare;
- 1997-2006: consilier juridic al grupului "ELVILA";
- 2007-prezent: avocat la Cabinetul de avocatura "CONSTANTIN PATRAULEA".

 

CONTACT INFO

CABINET DE AVOCAT CONSTANTIN PATRAULEA

Avocat Constantin Patraulea

tel: +40 21/312 88 93;
fax: +40 21/312 88 94;
mobil: +40 723/28 21 29.

e-mail: office@costinpatraulea.ro

 

SONDAJ

Sunteti de acord cu initierea unui proiect de lege privind agravarea raspunderii pentru datoriile comerciale contractate cu rea credinta?


Dumneavoastra sunteti:


vezi rezultatele

 

     

 

www.costinpatraulea.ro Web analytics