PRIMA PAGINA
   DOMENII DE PRACTICA
   INDUSTRII
   AVOCATI
   CLIENTI
   PUBLICATII
   CONTACT
----------------------------
Domenii de practica
Litigii >
Achizitii publice
Piata de capital
Dreptul contractelor
Fuziuni si achizitii
Energie
Transporturi
Constructii
Concurenta neloiala

 

Litigii

Litigiile reprezinta un domeniu important de activitate al biroului nostru practic fiecare domeniu al consultantei noastre de afaceri avandu-si corespondentul in practica de litigii.

Scopul nostru in activitatea de consultanta este protejarea clientului in vederea evitarii proceselor, iar in situatia cand acestea sunt inevitabile consultanta profesionala acordata anterior de catre cabinetul nostru se dovedeste un mare atu in castigarea proceselor.

Experienta titularul cabinetului in litigii importante ( vezi isoricul nostru) ne permite sa spunem ca majoritatea proceselor comerciale apar ca urmare a impreciziei de redactare a actelor de catre parti si ca tocmai acestea vor fi solutionate cel mai greu de catre instanta si vor comporta cele mai mari dificultati si pentru avocatii implicati.

Prin urmare cu cat activitatea de consultanta de afaceri este mai dezvoltata cu atat se constata scaderea ponderii litigiilor. In ultimul timp si in Romania din ce in ce mai multe societati comerciale constientizand importanta consultantei juridice in tranzactiile complexe apeleaza la firme de avocatura specializate in drept comercial .

Odata insa starea litigioasa declansata biroul nostru asigura clientilor sai intreaga sa disponibilitate printr-o asistenta completa indiferent de complexitatea cauzei deduse judecatii.

 

CONTACT INFO

CABINET DE AVOCAT CONSTANTIN PATRAULEA

Avocat Constantin Patraulea

tel: +40 21/312 88 93;
fax: +40 21/312 88 94;
mobil: +40 723/28 21 29.

e-mail: office@costinpatraulea.ro

 

SONDAJ

Sunteti de acord cu initierea unui proiect de lege privind agravarea raspunderii pentru datoriile comerciale contractate cu rea credinta?


Dumneavoastra sunteti:


vezi rezultatele

 

     

 

www.costinpatraulea.ro Web analytics