PRIMA PAGINA
   DOMENII DE PRACTICA
   INDUSTRII
   AVOCATI
   CLIENTI
   PUBLICATII
   CONTACT
----------------------------
Domenii de practica
Litigii
Achizitii publice >
Piata de capital
Dreptul contractelor
Fuziuni si achizitii
Energie
Transporturi
Constructii
Concurenta neloiala

 

Achizitii publice

Societatile comerciale acorda in prezent o mare importanta pietei achizitiilor publice. Domenii cum sunt constructiile de autostrazi sau cai ferate sunt aproape in mod exclusiv guvernate de legislatia achizitiilor publice , in aceste domenii cunoasterea aprofundata a procedurilor respective constituind o prioritate.

In alte domenii, si anume cele din sfera productiei ori serviciilor chiar daca nu sunt in mod exclusiv legate de piata achizitiilor publice se acorda totusi o mare importanta contractelor cu statul si implicit cunoasterii legislatiei incidente.

Si in acest domeniu de practica biroul nostru de avocatura, interpretand in mod creator actele normative incidente in domeniul achizitiilor publice a adus clientilor sai solutionarea favorabila a diferendelor iar in unele cazuri chiar schimbarea practicii la nivelul autoritatilor publice contractante.

Clienti importanti cum sunt SC ELVILA SA ori SC WIEBE SA beneficiaza in prezent de serviciile noastre de asistenta juridica.

 

CONTACT INFO

CABINET DE AVOCAT CONSTANTIN PATRAULEA

Avocat Constantin Patraulea

tel: +40 21/312 88 93;
fax: +40 21/312 88 94;
mobil: +40 723/28 21 29.

e-mail: office@costinpatraulea.ro

 

SONDAJ

Sunteti de acord cu initierea unui proiect de lege privind agravarea raspunderii pentru datoriile comerciale contractate cu rea credinta?


Dumneavoastra sunteti:


vezi rezultatele

 

     

 

www.costinpatraulea.ro Web analytics