PRIMA PAGINA
   DOMENII DE PRACTICA
   INDUSTRII
   AVOCATI
   CLIENTI
   PUBLICATII
   CONTACT
----------------------------
Domenii de practica
Litigii
Achizitii publice
Piata de capital
Dreptul contractelor
Fuziuni si achizitii
Energie >
Transporturi
Constructii
Concurenta neloiala

 

Energie electrica

Marile schimbari din domeniul furnizarii de energie prin spargerea monopolului de stat si aparitia societatilor de furnizare energie cu capital privat a condus la o reglementare atenta a acestui domeniu considerat strategic pentru economia nationala.

Faptul ca incepand cu 1 iulie 2005 fiecare societate comerciala isi poate alege un nou furnizor de energie din piata concurentiala nu a insemnat in mod obligatoriu si o migrare masiva inca de la inceput pe acesta piata, unul dintre motive fiind si teama consumatorului eligibil generata de necunoasterea reglementarilor in materia schimbarii de furnizor.

In realitate tocmai precizia de reglementare precum si supravegherea furnizorilor implicati printr-o institutie de stat constituita in acest scop a minimalizat riscurile pana la eliminarea acestora ,in acest moment piata furnizarii de energie fiind relativ perfect armonizata cu cea europeana atat in ceea ce priveste mecanismele cat si supravegherea acesteia.

 

CONTACT INFO

CABINET DE AVOCAT CONSTANTIN PATRAULEA

Avocat Constantin Patraulea

tel: +40 21/312 88 93;
fax: +40 21/312 88 94;
mobil: +40 723/28 21 29.

e-mail: office@costinpatraulea.ro

 

SONDAJ

Sunteti de acord cu initierea unui proiect de lege privind agravarea raspunderii pentru datoriile comerciale contractate cu rea credinta?


Dumneavoastra sunteti:


vezi rezultatele

 

     

 

www.costinpatraulea.ro Web analytics