PRIMA PAGINA
   DOMENII DE PRACTICA
   INDUSTRII
   AVOCATI
   CLIENTI
   PUBLICATII
   CONTACT
----------------------------
Istoricul nostru
Recomandari clienti >

 

Scrisori de recomandare

VIOREL CATARAMA, PRESEDINTE ELVILA

Firmele din grupul ELVILA , pe care il conduc, au apelat inca din anul 1996 la serviciile avocatiale ale domnului Constantin Patraulea.
In cei peste 13 ani de colaborare am apreciat competenta, temeinicia cunostintelor sale si modul creativ in care a abordat diversele spete, in corelatie cu specificul fiecarui caz in parte.
Domnul Patraulea ne-a reprezentat in litigii importante, prestatia sa raspunzand intru totul asteptarilor si exigentelor noastre manageriale.
Avand in vedere toate acestea societatea noastra il recomanda pe domnul avocat Constantin Patraulea tuturor celor care au nevoie de o asistenta juridica de calitate.LIVIU HAGEA, PRESEDINTE UNIVERSAL PROPERTY

Va multumesc pentru posibilitatea oferita de a scrie aceasta recomandare pentru Cabinetul de Avocatura Constantin Patraulea.
Am apelat la acest birou pentru punerea in aplicare a anumitor decizii manageriale si am avut placuta surpriza ca in chiar cursul discutiilor domnul Patraulea sa vina cu solutii neasteptate , perfect legale.
Am inteles faptul care ni s-a si confirmat ulterior ca in practica sa inovatia este o caracteristica principala alaturi de seriozitate.
Calitatea serviciilor oferite noua de catre Cabinetul de Avocatura Constantin Patraulea ne-a dat increderea necesara pentru a apela si pe viitor la serviciile sale.
Daca aveti intrebari nu ezitati sa ma contactati.MARIA VALEANU, PRESEDINTE ASOCIATIA HARTIEI

Ne face placere sa dam aceasta recomandare, Asociatia Hartiei beneficiind de colaborarea cu Cabinetul de Avocatura Constantin Patraulea.
Cabinetul de Avocatura Constantin Patraulea a dovedit ca are cunostintele teoretice precum si experienta in domeniul aplicarii legislatiei comerciale, integrata cu practica in domenii colaterale cum sunt asociatiile si fundatiile, ori dreptul fiscal pentru a raspunde rapid la solicitarile noastre.
Daca aveti intrebari sau doriti informatii suplimentare privind colaborarea noastra cu Cabinetul de Avocatura Constantin Patraulea, va rog sa ma contactati.

 

CONTACT INFO

CABINET DE AVOCAT CONSTANTIN PATRAULEA

Avocat Constantin Patraulea

tel: +40 21/312 88 93;
fax: +40 21/312 88 94;
mobil: +40 723/28 21 29.

e-mail: office@costinpatraulea.ro

 

SONDAJ

Sunteti de acord cu initierea unui proiect de lege privind agravarea raspunderii pentru datoriile comerciale contractate cu rea credinta?


Dumneavoastra sunteti:


vezi rezultatele

 

     

 

www.costinpatraulea.ro Web analytics